Zaal De Kolken

Een multifunctionele zaal geschikt tot maximaal 200 personen. Kerkdiensten, toneelvoorstellingen, vergaderingen en optredens zijn een voorbeeld van de mogelijkheden die deze zaal biedt. Er is een in hoogte verstelbaar podium, beamer en geluidsinstallatie beschikbaar.

De huurprijs van De Kolken bedraagt €182,00 per dagdeel en €213,00 voor een hele dag.

Zaal De Raskes

De Raskes heeft twee mogelijkheden. Het is de meest bekende vergaderzaal, meteen om de hoek na de entree. Er zijn voorzieningen zoals wifi, een scherm en stroompunten in de vloer. Deze zaal wordt overdag vaak gebruikt door de NAM of andere huurders, en ´s avonds vergadert het dorp. In het weekend is De Raskes ook te boeken als feestzaal. De vergadertafels gaan er dan uit, en de horeca tafels komen erin. Met zitjes en statafels kunnen hier feestjes en recepties tot en met 30 personen worden gehouden. Dit kan met een geheel verzorgde catering van De Dobbe, maar het zelf meebrengen van catering kan ook vanwege het aanwezige keukenblokje.

Huurprijs van De Raskes is € 52 per bij catering & schoonmaak door De Dobbe en € 91 met meegebrachte catering en zelf schoonmaken.

Zaal De Rietkraag

De Rietkraag is in tact gelaten bij de verbouw van de oorspronkelijke Dobbe tot multifunctionele accommodatie. De Rietkraag is al jarenlang de plek voor de Kinderkerk op zondag. En bij voorstellingen in de Kolken, is het een kleedkamer, vanwege de handige deur tussen beide ruimtes. En natuurlijk is De Rietkraag ook geschikt als vergaderruimte.

Huurprijs van De Rietkraag is € 31 voor een dagdeel en € 91 voor een hele dag.

 

 

Zaal De Kwelder

De Kwelder is de foyer in ons gebouw. Het middelpunt van De Dobbe. Geschikt voor feestjes en recepties, borrels, vergaderingen, lunches, buffetten en nog veel meer. Afhankelijk van de opstelling is er ruimte van 50 tot 100 personen. De aangrenzende bar en keuken bieden vele mogelijkheden.

Huurprijs van De Kwelder is € 115,00 per dagdeel en € 134,00 voor een hele dag.

Zaal De Terpen

De Terpen is een vergaderzaal voor een kleine groep, rechts achter het Heegje. Er is ook een keukenblokje aanwezig. Op zondag wordt deze ruimte gebruikt door de dominee en ouderlingen.

Huurprijs van De Terpen is € 31 voor een dagdeel en € 91 voor een hele dag.

 

 

Zaal De Eendenkorf

De Eendenkorf is een multifunctionele kleine ruimte, dichtbij de entree. Er wordt gebruik van gemaakt door de kapster en pedicure. Met een bankje in de gang, is er plek voor cliënten om te wachten op een afspraak. 

Huurprijs van De Eendenkorf is € 31 voor een dagdeel en € 91 voor een hele dag.