Vanaf nu ben ik ook te vinden in MFA “de Dobbe” in Anjum!

Je gezondheid in eigen hand nemen is onderdeel van mijn missie. Daarom reik ik je de nodige handvatten aan, zodat je herstel optimaal word ondersteund. Iedereen ter wereld verdient een optimale gezondheid. Ook jij!
Met shiatsu en andere massage technieken probeer ik je meer bewust te maken van je lichaam, je energieniveau te verhogen, stress-gerelateerde spanningen te laten verdwijnen, pijn verlichten, soepeler worden, blessures genezen en je houding verbeteren.

Shiatsutherapie is gebaseerd op de Chinese Geneeskunde en is een drukpuntmassage. In mijn praktijk behandel ik mensen met een breed scala aan zowel fysieke, mentale als emotionele klachten. Anders dan een “gewone” massage werkt shiatsu diep in op het energieniveau, waardoor de uitwerking dan ook heel anders is.

Ik ben A-therapeut en aangesloten bij de NVST en RBCZ. De meeste zorgverzekeringen vergoeden mijn behandelingen, het gaat niet ten koste van je eigen risico. Kijk voor de voorwaarden op www.demasseur.nu Bij de eerste sessie vindt er een kennismakingsgesprek/intake plaats om een juist beeld te krijgen van je klachten, het intake gesprek is altijd gratis. Ik nodig je uit om ook rustig op mijn site rond te kijken en te ontdekken wat ik doe, voor wat en wie het bedoeld is en wat je ervan mag verwachten. Je mag ook altijd bellen of appen. Kijk op www.demasseur.nu

Vanaf nu ben ik ook te vinden in het MFA “de Dobbe” in Anjum Je gezondheid in eigen hand nemen is onderdeel van mijn missie. Daarom reik ik je de nodige handvatten aan, zodat je herstel optimaal word ondersteund. Iedereen ter wereld verdient een optimale gezondheid. Ook jij! Met shiatsu en andere massage technieken probeer ik je meer bewust te maken van je lichaam, je energieniveau te verhogen, stress-gerelateerde spanningen te laten verdwijnen, pijn verlichten, soepeler worden, blessures genezen, je houding verbeteren. Shiatsutherapie is gebaseerd op de Chinese Geneeskunde en is een drukpuntmassage. In mijn praktijk behandel ik mensen met een breed scala aan zowel fysieke, mentale als emotionele klachten. Anders dan een “gewone” massage werkt shiatsu diep in op het energieniveau, waardoor de uitwerking dan ook heel anders is. Ik ben A-therapeut en aangesloten bij de NVST en RBCZ. De meeste zorgverzekering vergoeden mijn behandelingen, gaat niet ten koste van je eigen risico. Kijk voor de voorwaarden op www.demasseur.nu Bij de eerste sessie vindt er een kennismakingsgesprek/intake plaats om een juist beeld te krijgen van uw klachten, het intake gesprek is altijd gratis. Ik nodig u uit om ook rustig op mijn site rond te kijken en te ontdekken wat ik doe, voor wat en wie het bedoeld is en wat u ervan mag verwachten. Je mag ook altijd bellen of appen. www.demasseur.nu Jantine Kuipers MFA de Dobbe Anjum

Geplaatst door De Masseur Jantine Kuipers op dinsdag 5 juni 2018