Mocht je hebben opgegeven voor de spokentocht op zaterdag 2 februari, dan hoop ik dat je er al klaar voor bent. Stevige stappers klaargezet? Stalen zenuwen gekweekt? Het wordt namelijk écht krankzinnig! Denk dus niet dat je er vanaf komt met een “BOE” uit het struikgewas ?

Wat deze spokentocht nóg bijzonder-der maakt, is het team er achter. De mensen achter de maskers en achter de schermen. Want er werken maar liefst 43 (!) vrijwilligers aan mee. Echt waar! Het begon met een leuk idee binnen de activiteitencommissie en groeide uit tot een operatie met drie-en-veertig mensen. Spoken, kostuums, schmink, route, attributen, catering; dit regelen ze met z’n allen. En wat zijn we hier trots op! Alvast heel veel duimpjes omhoog voor jullie geweldige inzet, lieve vrijwilligers ? ! Dit is echt op z’n Anjums vinden wij. En dan moet het dorpsfeest in juni nog komen…

Have fun zaterdag! Tril van angst, gil de longen uit je lijf, en ren voor je leven. Na afloop in de foyer ga je beleven wie die gasten zijn die jouw de stuipen op het lijf gejaagd hebben. En dan gezellig nazitten ?

Oan’t sneon!