Een nieuwe naam in de Dobbe!
Mijn naam is Vilma, ik ben gediplomeerde pedicure en allround nagelstyliste πŸ¦ΆπŸ»πŸ’…πŸΌ
Heeft u pijnlijke voeten, of wilt u uw voeten gewoon mooi verzorgd hebben dan krijgen uw voeten bij mij de aandacht die ze verdienen! Ook kunt u bij mij onder andere terecht voor heerlijke manicure. Mooie verzorgde nagels met gellak, deze blijft op de vingernagels minste twee weken mooi en op de teennagels zeker zes weken!
Omdat ik zeer leergierig ben blijf ik wel continue cursussen volgen om de nieuwste technieken aan te leren en mijn kennis up to date te houden πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“
Om hygiΓ«ne te waarborgen krijgt iedere klant een persoonlijke vijlen set, werk ik tijdens de behandelingen met handschoenen en een mondkapje.
Na elke behandeling worden de werktafel en gebruikte materialen zorgvuldig gedesinfecteerd.
Voor afspraak en informatie ben ik te bereiken via 06 20144004
Ik werk uitsluitend op afspraak in MFA de Dobbe op
πŸ‘‰πŸ» Dinsdag 13:00 – 20:00
πŸ‘‰πŸ» Woensdag 13:00 – 20:00
Tot ziens!